Sunday, February 19, 2012

I am still wondering how did she do it?

video

It's amazing. Sampai ke hari ini tertanya-tanya, cemana teacher dia boleh ajar semua ni kat sekolah? 
Dia btol2 tau mengejakah??? Kalau betul, Mama memang sangat terkejut dan sangat jeles sebab masa Mama umur 3 tahun apa huruf pun tatau, apatah lagi nak sebut dalam English.. Nyanyi dalam English... 

Tuesday, February 14, 2012

Happy V Day from Aleesya


Ada hadiah lagi...

Taraa.... dalamnya ada cookies, Aleesya shape and deco sendiri kat school..

Thanks sayang.. for the lovely card and cookies.
Papa pulak beli kan ini untuk Mama, kat pasa malam..



Sengkuang? YES. Dah lama dok cari sengkuang sapu kuah ni... Last skali makan masa zaman sekolah rendah..
Bezanya, dulu 20sen, sekarang RM1.50 ! Kalau Special RM2.
Kat sini orang panggil Sengkuang Calit rupanya.. :p