Tuesday, January 24, 2012

Drilling tak habis-habis !!!



Rumah sebelah renovate tak habis-habis.. 
Hari-hari drilling je.... Bergegar habis satu rumah.. Nak tido pun susah sebab pepagi dah drilling..


Saturday, January 21, 2012

Aleesya @ MegaKidz


Mama, lenkali nak datang sini, pakaikan ler seluar ye..



Mama tolong tolak dari bwh..







Mama selalu tolek stroller, jadi badan berstatik tinggi. Sampai nampak rambut terpacak! Kalau  tersentuh ngan  Papa, terus keluar karan..

Thursday, January 19, 2012

Lucky 19 from 1901



Ok, ceritanya.. setiap 19haribulan, tak kira la bulan apa... 1901 HotDog ada Lucky 19 Day. Di mana New York Chicken and Chicago Beef berharga RM2.99 instead of RM5.90..

Punya la ramai manusia berbaris... maklum lah.. 19.01.2012


Untuk pencinta hotdog, jangan ketinggalan ye 19 February pulak... hehehehe


Wednesday, January 11, 2012

Sunday, January 8, 2012

Selamat Berjuang Perwira ku!!!

Papa sibuk buat persiapan nak pegi berperang di NERF Tournament. Siap jahit Vulcan ammo belt nak sambung jadi 50, instead yang standard hanya 25 per belt. Mama pulak tolong jahitkan custom ammo case untuk simpan ammo sepanjang 2 setengah depa itu.



3 badminton courts = 3 nerf court. Papa tgh susun strategy ngan team-mate.

Bekalan senjata yang Papa bawak: Raider, Vulcan, Stampede, Barricade.

Papa dah siap nak berperang. Kelihatan modified shopping bag yang Mama jahit nak isi bel Vulcan.

Yang tool bag cam Handy Manny tu Papa modifoed, bagi jadi belt letak Barricade.

Aleesya main NERF paling kacik, SecretStrike.

Mama pun main NERF paling kecik, Jolt.

Yey! Menang !!
Hakikatnya, team Papa telah kalah tournament... Papa komplen sakit2 badan dan peha selama seminggu sebab tak warming up dulu sebelum tournament... Hehehehehe...

video
video